Een paar weken geleden bracht ik een bezoek aan St. Odiliënberg in Limburg. Ik was uitgenodigd bij Jos Mestrom. Hij bleek nl. al heel lang bezig te zijn met alle Mestrums, Mestroms en Mesteroms te verzamelen en wilde de informatie met mij delen. Het was een zeer prettig bezoek en ik was geïmponeerd door de enorme hoeveelheid data die Jos had verzameld. Zo heeft hij een kaartenbak van 1 ½ meter vol met volgeschreven kaartjes van alle Mestroms!!
Ik mocht al een stapel meenemen om te verwerken tot een digitale stamboom. Daarnaast kreeg ik de stamboom Venlo mee van hem die destijds door Frits Mestrom is samengesteld en een stamboom van Frans Mestrom zijn familie met mooie foto’s erin. Ook had hij al het nodige op papier staan en uitgezocht mbt de Montfort, Keulen, Linne en Belgische takken.

Kortom: hier kan ik weer veel mee doen om te komen tot een digitale verwerking van de data.